Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum se simte deputatul Sergiu Sîrbu, internat în spital cu COVID-19

© Photo : Facebook / Sîrbu SergiuSîrbu Sergiu
Sîrbu Sergiu - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2021
Abonare
Deputatul Partidului „Șor” Sergiu Sîrbu, infectat cu COVID-19 este internat în spital în stare gravă, dar stabilă. Despre aceasta a anunțat soția parlamentarului.

CHIȘINĂU, 18 mart – Sputnik. Deputatul Partidului „Șor” Sergiu Sîrbu a fost internat în Secția de Terapie Intensivă. Starea lui de sănătate este gravă, dar stabilă. Despre aceasta a anunțat soția parlamentatului. Ina Sîrbu mai spune că primește periodic informații de la medicii care îl supraveghează pe soțul său, întrucât deputatul nu are acces la telefon.

Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2021
Societate
Primarul Ion Ceban este infectat cu COVID-19: Cum se simte
Patru deputați sunt diagnosticați în prezent cu COVID-19. Virusul a fost contractat de deputatul PAS Dumitru Alaiba și de trei deputați din Partidul „Șor” – Sergiu Sîrbu, Violeta Ivanov și Reghina Apostolova.

Anterior, mai mulți foști și actuali demnitari s-au tratat de COVID-19, inclusiv la spital, printre care fostul premier Ion Chicu, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, deputații Andrian Candu, Oleg Sîrbu, Ruxanda Glavan, parlamentarii socialiști Vladimir Mizdrenco, Corneliu Furculiță, Vlad Bătrîncea și Adrian Lebedinschi, deputații DA Arina Spătaru și Iurie Reniță, deputații independenți Ghenadie Verdeș și Eugeniu Nichiforciuc, fostul ministru al Sănătății Viorica Dumbrăveanu, ministrul Justiției în exercițiu, Fadei Nagacevschi, ministrul interimar de Interne, Pavel Voicu, procurorul general, Alexandru Stoianoglo.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0