Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primarul Ion Ceban este infectat cu COVID-19: Cum se simte

© Sputnik / Mihai CarausIon Ceban
Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2021
Abonare
Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a anunțat că este infectat cu COVID-19. Edilul-șef al Capitalei susține că s-a se simte bine și s-a izolat acasă.

CHIȘINĂU, 18 mart – Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a scris pe pagina sa de Facebook că a dat testul la COVID-19 marți, în contextul în care mai mulți angajați ai Primăriei Chișinău sunt infectați de coronavirus. Dimineață, edilul-șef al Chișinăului a primit rezultatele testului, care confirmă că este pozitiv la COVID-19. Astfel, Ceban spune că va munci în următoarea perioadă de la domiciliu.

"În prezent sunt bine și sunt acasă, dar mai izolat de familie, deoarece membrii familiei nu au COVID-19. Aveți grijă și recomand tuturor angajatorilor să testeze lucrătorii pentru a se asigura că toți sunt în ordine. Purtați măștile și țineți cont de toate recomandările specialiștilor", a precizat Ion Ceban.

Alte 1916 de cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate pe 17 martie. Este un număr record de cazuri noi de la începutul pandemiei. Bilanţul contaminărilor a ajuns la 208 928 de cazuri. Virusul a provocat decesul a 4 436 de persoane.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0