Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Focar de COVID în Parlament: Mai mulți deputați s-au infectat  

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента
Заседание Парламента  - Sputnik Moldova, 1920, 17.03.2021
Abonare
Despre patru deputați s-a aflat că au fost confirmați cu virusul COVID-19, iar despre unul dintre ei se știe că este tratat la această oră în spital.

CHIȘINĂU, 17 mart – Sputnik. Patru deputați sunt la această oră diagnosticați cu COVID-19, informația fiind confirmată de ei înșiși sau de surse din formațiunile lor politice. 

Orașul Soroca în carantină - Sputnik Moldova, 1920, 17.03.2021
Societate
Se pregătesc noi restricții: Iată ce pun la cale autoritățile

Virusul a fost contractat de deputatul PAS Dumitru Alaiba și de trei deputați din Partidul „Șor” – Sergiu Sîrbu, despre care se cunoaște că a fost internat în spital, Violeta Ivanov și Reghina Apostolova.

„Da, Sergiu Sîrbu într-adevăr a fost diagnosticat cu COVID-19. Scuzați, dar nu pot discuta public cât de gravă este starea lui. Pot să spun doar că deputații din platforma „Pentru Moldova” sunt gata să-i acorde sprijin și-i urează însănătoșire grabnică”, a declarat pentru Sputnik vicepreședintele Partidului „Șor”, deputatul Marina Tauber.

Deputatul PAS Dumitru Alaiba a scris pe Facebook că a fost diagnosticat cu COVID-19 și că „cel mai insuportabil e gândul că tu, anume tu, nimeni altcineva, ai adus virusul în casă, i-ai infectat pe restul și l-ai mai și plimbat prin oraș între timp”. 

Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920, 16.03.2021
Societate
COVID – pericol maxim! Foarte multe cazuri noi și peste 30 de decese

Anterior, mai mulți foști și actuali demnitari s-au tratat de COVID-19, inclusiv la spital, printre ei numărându-se fostul premier Ion Chicu, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, deputații Andrian Candu, Oleg Sîrbu din „Pro Moldova” și fosta lor colegă Ruxanda Glavan, parlamentarii socialiști Vladimir Mizdrenco, Corneliu Furculiță, Vlad Bătrîncea și Adrian Lebedinschi, deputații DA Arina Spătaru și Iurie Reniță, deputații independenți Ghenadie Verdeș și Eugeniu Nichiforciuc, fostul ministru al Sănătății Viorica Dumbrăveanu, ministrul Justiției în exercițiu, Fadei Nagacevschi, ministrul interimar de Interne, Pavel Voicu, procurorul general, Alexandru Stoianoglo.

Alte 1688 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate pe 16 martie în Republica Moldova și raportate în seara zilei de Ministerul Sănătății. Bilanțul cazurilor de COVID-19 a ajuns la 207 012. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0