Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul se întrunește în ședință: Ce proiecte sunt pe agendă

© Sputnik / Miroslav RotariSala de ședințe a Parlamentului
Sala de ședințe a Parlamentului - Sputnik Moldova, 1920, 17.03.2021
Abonare
Joi și vineri, deputații urmează să se întrunească în ședințe plenare. Biroul Permanent al Parlamentului a aprobat miercuri, 17 martie, ordinea de zi a ședințelor pentru acestă săptămână.

CHIȘINĂU 17 mart - Sputnik. Deputații urmează să se întrunească în ședință joi și vineri. Astfel, parlamentarii ar urma să examineze mai multe proiecte de legi și hotărâri.

Заседание Парламента - Sputnik Moldova, 1920, 17.03.2021
Politică
Socialiștii merg la CCM: Cer să fie anulat decretul de desemnare a lui Grosu candidat

Printre acestea se numără proiectul de Hotărâre privind constituirea Comisiei speciale pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului, proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii cu privire la veterani, proiectul de modificare a Codului navigației maritime, proiectul de modificare și completare a Legii privind piața produselor petroliere, mai multe proiecte care vizează modificarea Legii privind finanțele publice, dar și altele. 

Ședința Parlamentului va începe mâine la ora 10:00. 

Vineri, 19 martie, este planificată prezentarea Rapoartelor Curții de Conturi asupra administrării și întrebuințării resurselor financiare publice și privind activitatea Curții de Conturi pentru 2019.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0