Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă un deputat s-a îmbolnăvit de COVID-19: Cel mai grav e că tu ai adus virusul în casă

© Sputnik / Mihai CarausParlament
Parlament - Sputnik Moldova, 1920, 17.03.2021
Abonare
Deputatul fracțiunii PAS Dumitru Alaiba este infectat cu noul coronavirus. Despre acest lucru a anunțat chiar el pe pagina sa de Facebook.

CHIȘINĂU 17 mart - Sputnik. Într-o postare de pe rețelele de socializare, deputatul PAS Dumitru Alaiba a scris că a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 și că cel mai grav este că a adus virusul în casă și i-a infectat și pe membrii familiei. 

„Cel mai insuportabil e gândul că tu, anume tu, nimeni altcineva, ai adus virusul în casă, i-ai infectat pe restul și l-ai mai și plimbat prin oraș între timp. Vă rog, aveți grijă de voi, fiți prudenți. Și ne vaccinăm cu prima ocazie, când ne vine rândul. Vaccinarea e unicul lucru ce poate pune punct acestei nebunii”, a scris deputatul Alaiba.

Orașul Soroca în carantină - Sputnik Moldova, 1920, 17.03.2021
Societate
Se pregătesc noi restricții: Iată ce pun la cale autoritățile
Amintim că mai mulți demnitari din Moldova au fost confirmați cu noul coronavirus, cel mai recent fiind cazul fostului premier Ion Chicu, care a fost internat în secția de terapie intensivă din cadrul Spitalului Clinic Republican. În luna octombrie 2020 a fost testată pozitiv și spicherul Parlamentului Zinaida Greceanîi.

Și unii deputați au fost diagnosticați anterior cu COVID-19, printre aceștia fiind reprezentanții PRO Moldova Andrian Candu, Oleg Sîrbu, dar și fosta lor colegă Ruxanda Glavan, de asemenea, socialiștii Vladimir Mizdrenco, Corneliu Furculiță, Vlad Bătrîncea și Adrian Lebedinschi, deputatul de la ”DA” Arina Spătaru și Iurie Reniță, dar și deputatul independent Ghenadie Verdeș și Eugeniu Nichiforciuc. 

Anterior, și fostul ministru al Sănătății Viorica Dumbrăveanu a fost infectată cu noul coronavirus, dar și ministrul Justiției în exercițiu Fadei Nagacevschi. Iar pe 11 octombrie 2020, ministrul interimar de Interne Pavel Voicu a declarat că s-a infectat repetat cu coronavirus. Totodată, și procurorul general al Republicii Moldova, Alexandru Stoianoglo, anunțase că s-a îmbolnăvit de COVID-19. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0