Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon, la o întrevedere cu membrii Comitetului Național „Victoria”

© Photo : Facebook / Igor Dodon Igor Dodon, la o întrevedere de lucru cu membrii Comitetului Național „Victoria”
 Igor Dodon, la o întrevedere de lucru cu membrii Comitetului Național „Victoria” - Sputnik Moldova, 1920, 17.03.2021
Abonare
Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu membrii Comitetului Național „Victoria”. Iată ce subiecte a discutat.

CHIȘINĂU 17 mart - Sputnik. Miercuri, liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu membrii Comitetului Național „Victoria”, în cadrul căreia a discutat subiecte privind "marcarea a 80 de ani de la începutul Marelui Război pentru Apărarea Patriei și a apărării eroice a Moldovei, în anul 1941, împotriva ocupanților fasciști".

Mariana Durleșteanu - Sputnik Moldova, 1920, 17.03.2021
Politică
Batrîncea: Durleșteanu a fost presată ca să renunțe la candidatura de premier
La întrevedere au participat și președinții raioanelor pe teritoriul cărora au avut loc cele mai aprige acțiuni militare din anul 1941.

"În cursul dialogului am discutat despre păstrarea patrimoniului militar și istoric al Marelui Război pentru Apărarea Patriei pe teritoriul țării noastre, necesitatea de a aduce într-o stare decentă monumentele și complexele memoriale dedicate apărătorilor Patriei, acordarea ajutorului veteranilor de război", a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook, relatând despre respectiva întrevedere.

El a spus că în acest sens "sunt planificate diferite acțiuni la nivel republican și local, printre care inventarierea și reabilitarea monumentelor eroilor căzuți, organizarea unor conferințe științifice, editarea unor cărți, activități cu implicarea tinerilor".

"Pe finalul întrevederii, am menționat importanța păstrării memoriei istorice despre eroismul poporului nostru și am dat asigurări că voi acorda toată susținerea în organizarea și desfășurarea acțiunilor militare și patriotice", a mai afirmat liderul socialiștilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0