Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

„Își merită numele”: NI a apreciat „Terminatorul” rusesc

© Sputnik / Mikhail Voskresenskiy / Accesați arhiva multimediaБоевая машина огневой поддержки БМПТ "Терминатор-3"
Боевая машина огневой поддержки БМПТ Терминатор-3 - Sputnik Moldova, 1920, 16.03.2021
Abonare
Vorbind despre punctele tari ale vehiculului de luptă „Terminator”, menit să sprijine acțiunile de luptă ale tancurilor, autorul articolului pentru National Interest, Peter Suciu, a menționat că acesta își merită numele.

самолет на Чеканах - Sputnik Moldova, 1920, 14.03.2021
Societate
Soarta avioanelor din Chișinăul copilăriei noastre
BUCUREȘTI, 15 mart - Sputnik, Ion Pelin. Autorul articolului pentru National Interest, Peter Suciu, a vorbit despre despre punctele tari ale vehiculului de luptă „Terminator”, menit să sprijine acțiunile de luptă ale tancurilor.

Porecla „Terminator”, după cum și-a amintit Suciu, este neoficială, dar este foarte potrivită pentru acest BMPT - poate oferi sprijin pentru foc, precum și poate atinge ținte ușoare blindate, tancuri și vehicule de luptă de infanterie. Vehiculul poate funcționa, de asemenea, împreună cu sistemele de apărare aeriană de pe câmpul de luptă pentru a combate elicopterele inamice și avioanele cu zbor și viteză redusă.

США обрушат на Россию невидимое возмездие - Sputnik Moldova, 1920, 09.03.2021
SUA vor aplica represalii invizibile împotriva Rusiei
„Terminatorul <...> este bine armat și blindat și este potrivit pentru lupte pe străzi înguste”, a explicat expertul.

BMPT este construit pe șasiul tancului principal de luptă T-72. Este înarmat cu patru lansatoare de atac 9M120, două tunere automate 30mm 2A42, două lansatoare de grenade AG17D și o mitralieră coaxială PKTM de 7,62 mm. Echipajul mașinii este format din cinci persoane.

Sistemul antirachetă al vehiculului poate atinge o țintă la o distanță de până la șase kilometri. Suciu a subliniat că Terminator este, de asemenea, destul de rapid pentru dimensiunea sa.

Forțele armate au primit în dotare vehiculul BMPT în anul 2018.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0