Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu a discutat cu procurorul general – iată ce i-a recomandat

© Photo : Facebook / Președinția Republicii MoldovaPreședintele Maia Sandu s-a întâlnit cu Procurorul general Alexandr Stoianoglo
Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu Procurorul general Alexandr Stoianoglo - Sputnik Moldova, 1920, 15.03.2021
Abonare
Maia Sandu i-a propus procurorului general, Alexandr Stoianoglo, să accepte implicarea „unui institut european specializat” în procesul de recuperare a banilor pierduți de Moldova în urma schemelor de corupție și delapidare.

CHIȘINĂU, 15 mart – Sputnik. Președintele Maia Sandu a avut luni, 15 martie, o discuție cu procurorul general, Alexandr Stoianoglo, la sediul Președinției. 

Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 15.03.2021
Politică
Maia Sandu inițiază consultări cu fracțiunile parlamentare

În cadrul întrevederii, Maia Sandu a vorbit despre „disponibilitatea Președinției de a atrage resurse externe pentru a ajuta Republica Moldova să investigheze dosarele mari de corupție și fraudă bancară”, potrivit unui comunicat de presă al instituției prezidențiale.

Totodată, Maia Sandu i-a propus lui Alexandr Stoianoglo „să accepte posibilitatea implicării unui institut european specializat, care să ofere suport pentru recuperarea activelor pierdute de țara noastră în urma schemelor de corupție și delapidare”.

„Instituția respectiva și-a exprimat disponibilitatea să ajute țara noastră, dacă va exista o astfel de cerere din partea Procuraturii”, i-a spus Maia Sandu procurorului general.

Președintele a adăugat că va „continua să convingă partenerii internaționali să ne ofere ajutor” în investigarea infracțiunilor financiare și întoarcerea banilor în țară.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0