Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video - Maia Sandu este nedumerită de undele decizii ale CNESP

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2021
Abonare
Ședința Consiliului Suprem de Securitate a început. Subiectul principal al discuțiilor este lupta cu pandemia și modalitățile de a preveni răspândirea virusului.

CHIȘINĂU, 13 mart - Sputnik. Ședința Consiliului Suprem de Securitate a început. Subiectul principal al discuțiilor este lupta cu pandemia și modalitățile de a opri răspândirea virusului. În debutul ședinței, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu i-a cerut premierului interimar Aureliu Ciocoi să facă raportul privind situația epidemică, în special să se refere la ultima decizie a Comisiei Naționale de Sănătate Publică.

Mai mult, președintele a precizat că este nedumerită de unele decizii ale CNESP. În context, șeful statului le-a cerut tuturor membrilor CSS să vină cu propuneri și recomandări în vederea gestionării crizei pandemice.

La ședință participă membrii CSS, factori de decizie din diverse domenii, în special din domeniul sănătății, primarul general al Capitalei, precum și lideri ai fracțiunilor parlamentare.

Ședința continuă cu ușile închise. Ulterior, Maia Sandu va face declarații de presă. Cu detalii despre deciziile luate în cadrul ședinței CSS vom reveni ulterior. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0