Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bukovelul a intrat în carantină: Cine va avea voie să se deplaseze în zonă

© Facebook / bukovelIarna la Bukovel, Ucraina
Iarna la Bukovel, Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 13.03.2021
Abonare
Potrivit mediilor de informare locale, în comunitatea Poleanița, unde este amplasat Bukovelul, poliția desfășoară puncte de control de carantină.

CHIȘINĂU, 13 mart – Sputnik. Stațiunea de schi Bukovel din vestul Ucrainei, foarte popular printre moldoveni, est în carantină de sâmbătă, 13 martie. Despre aceasta a comunicat administrația regiunii Ivano-Frankivsk.

"S-a decis încetarea activității stațiunii Bukovel. Turistii nu vor putea să o viziteze. Dacă sunteți turist, atunci trebuie să înțelegeți că de fapt nu mergeți la Bukovel - mergeți în" zona roșie "de carantină, zonă de pericol sporit. Am luat această decizie forțată și, probabil, nu este ultima. Doar „zona roșie” în care ne aflăm se extinde și nu vedem o tendință de descreștere", a declarat șeful administrației regionale Ivano-Frankivsk, Andrei Boiciuk.

Administrația regională  a menționat că va restricționa intrarea pe teritoriul comunității Poleanița unde este amplasată stă stațiunea. Doar localnicii și oamenii care lucrează acolo se vor putea deplasa liber prin zonă.

Traficul regulat de pasageri spre regiunea Ivano-Frankivsk a fost sistat la începutul lunii martie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0