Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Rezultatul perchezițiilor la penitenciarul din Soroca: Iată ce au descoperit oamenii legii

© Sputnik / Miroslav RotariPenitenciar
Penitenciar - Sputnik Moldova, 1920, 11.03.2021
Abonare
Oamenii legii au descoperit mai multe obiecte interzise în urma descinderilor de la Penitenciarul nr.6 din Soroca. Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar cu implicare membrilor unei organizații criminale. 

CHIȘINĂU 11 mart - Sputnik. În urma descinderilor care au avut loc joi la penitenciarul din Soroca, oamenii legii au găsit peste 50 de cartele de reîncărcare pentru convorbiri telefonice, zece încărcătoare pentru telefon, precum și un telefon camuflat într-o nișă din peretele unei celule de detenție.

Penitenciar  - Sputnik Moldova, 1920, 11.03.2021
Societate
Percheziții la penitenciarul din Soroca: Ce s-a întâmplat

Totodată, polițiștii au descoperit seringi ce conțin substanțe lichide necunoscute, precum și câteva pachețele cu praf. Acestea vor fi trimise la expertiză pentru a se stabili dacă este vorba despre droguri. 

În urma descinderilor au mai fost ridicate fise pentru jocuri de noroc și seturi de cărți pentru poker, 40 de pastile de etiologie necunoscută, care nu au fost prescrise de medici și care de asemenea vor fi supuse expertizei. Totodată, au fost depistate 33 de cuțite. 

Poliția mai anunță că 18 deținuți au fost transferați în alte penitenciare. 

Amintim că Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) au descins astăzi la penitenciarul din Soroca. Oamenii legii continuă acțiunile de urmărire penală în dosarul privind documentarea membrilor organizației criminale cu activitate în interiorul și în afara Instituțiilor Penitenciare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0