Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Percheziții la penitenciarul din Soroca: Ce s-a întâmplat

© Sputnik / Мирослав РотарьPenitenciar
Penitenciar  - Sputnik Moldova, 1920, 11.03.2021
Abonare
Oamenii legii au demarat percheziții la Penitenciarul nr.6 din Soroca. Operațiunea are loc în legătură cu dosarul membrilor organizației criminale care au desfășurat activități în interiorul și în afara pușcăriilor.

CHIȘINĂU 11 mart - Sputnik. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță că au descins astăzi la penitenciarul din Soroca. Oamenii legii continuă acțiunile de urmărire penală în dosarul privind documentarea membrilor organizației criminale cu activitate în interiorul și în afara Instituțiilor Penitenciare.

Penitenciar - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2021
Societate
Perchezițiile la Penitenciarul din Cricova: Șeful instituției a fost reținut

Potrivit Procuraturii Generale, perchezițiile au fost autorizate de către magistrați, iar detalii despre aceste descinderi vor fi oferite ulterior, după finalizarea operațiunii. 

Amintim că în data de 24 februarie, percheziții au avut loc și la Penitenciarul nr.15 din Cricova. În urma acelor verificări, în celulele deținuților au fost depistate mai multe obiecte interzise precum alcool, arme, telefoane și jocuri de noroc. Tot atunci, oamenii legii au decis transferul a 13 deținuți în alte penitenciare. Potrivit Poliției, aceștia dețin diverse „statute” ierarhice înalte în lumea criminală, iar acțiunile lor urmează să fie investigate. 

Totodată, în urma descinderilor de la Cricova, șeful Penitenciarului nr.15 a fost reținut, fiind bănuit de participare și susținere, prin diferite forme, a activității organizației criminale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0