Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un raion în lockdown - Restricții drastice în Drochia

© Photo : Miroslav RotariDrochia
Drochia - Sputnik Moldova, 1920, 10.03.2021
Abonare
Comisia Raională Extraordinară de Sănătate Publică Drochia a instituit alerta COD ROȘU în localitățile acestei unități administrative, după e a constat că situația pandemică s-a agravat considerabil în ultima perioadă.

CHIȘINĂU, 9 mart – Sputnik. Comisia Raională Extraordinară de Sănătate Publică Drochia a aplicat restricții pentru perioada 10-24 martie 2021.

Orașul Soroca în carantină - Sputnik Moldova, 1920, 10.03.2021
Societate
Alertă Cod Roșu - Lockdown în Cimișlia
Între acestea sunt și interzicerea aflării în afara domiciliului și în spațiile publice fără stringentă necesitate in intervalul de la ora 22:00 seara până la ora 7:00 dimineața. Totodată, se interzice aflarea în locurile publice deschise în grupuri mai mari de 3 persoane, excepție făcând membrii de familie.

Comisia a decis formarea a trei echipe mobile, în cadrul căreia vor intra și reprezentanții Inspectoratului de Poliție Drochia, care vor controla cum sunt respectate restricțiile impuse.

Aceste trei echipe mobile ar urma să meargă, în special, în localitățile care înregistrează un număr mare de cazuri de COVID-19. Este vorba de orașul Drochia, dar și de satele: Miciurin, Țarigrad, Pelinia, Șuri și Chetrosu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0