Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primăria Chișinău activează de astăzi în regim special

© Sputnik / Mihai CarausPrimăria Chișinău
Primăria Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 10.03.2021
Abonare
Angajații din cadrul subdiviziunilor structurale municipale vor activa conform unui regim special. O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimarul Ilie Ceban.

CHIȘINĂU, 10 mart - Sputnik. Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 10-15 martie, activitatea angajaților din cadrul subdiviziunilor structurale municipale va fi organizată în regim special, iar la oficii se va prezent doar personalul strict necesar.

Cimișlia  - Sputnik Moldova, 1920, 10.03.2021
Societate
Cimișlia sub Cod Roșu de COVID-19: Ce se întâmplă în raion
O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimarul Ilie Ceban.

Măsura a fost luată în baza deciziei Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău. Astfel, conducătorii instituțiilor se vor asigura că la serviciu vin angajații activitatea cărora necesită prezența obligatorie la locul de muncă, dar vor ține cont să nu fie afectată nici munca de la distanță.

Totodată, accesul persoanelor în incinta Primăriei municipiului Chișinău, se restricționează. În acest context, depunerea cererilor și eliberarea actelor solicitate se va efectua prin intermediul adresei de email: primaria@pmc.md sau prin adresă poștală: MD 2012, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0