Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Un nou centru multifuncțional pentru mediul de afaceri, deschis la Chișinău

© Sputnik / Mihai CarausМикрофон в студии радио Sputnik
Микрофон в студии радио Sputnik - Sputnik Moldova, 1920, 08.03.2021
Abonare
Agenția Servicii Publice a inaugurat primul centru multifuncțional destinat deservirii mediului de afaceri. Detalii am aflat de la director general al ASP, Vladislav Zara.
Un nou centru multifuncțional pentru mediul de afaceri, la Chișinău - detalii

Un nou centru multifuncțional pentru mediul de afaceri a fost inaugurat luni, 1 martie, la Chișinău. Centrul prestează servicii publice persoanelor fizice, juridice și administrației publice centrale și locale din municipiul Chișinău.

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", Vladislav Zara a precizat că în noul centru vor fi prestate servicii de licențiere, de înregistrare a bunurilor imobile, lucrărilor cadastrale ș.a. Beneficiarii vor putea solicita înregistrarea persoanelor juridice și a întreprinzătorilor individuali, precum și alte servicii.

"ASP și-a extins aria de interese și serviciile de activitate. A rămas același serviciu pentru urgentarea și documentarea populației, dar a fost extins spectrul de servicii pentru persoanele juridice, precum serviciul de înregistrate și licențiere a unităților de drept, înregistrarea bunurilor imobile și lucrărilor cadastrale, serviciul de înmatriculare a vehiculelor. Activitatea centrelor multifuncționale, inclusiv a Centrului nr.5 se bazează pe principiile de "Ghișeu unic" și "Open space", a precizat directorul ASP.

Potrivit lui, în perioada stării de urgență în sănătate publică, solicitanții vor fi deserviți conform programului de lucru, de luni până vineri, în intervalul 07:30-16:00 și în baza programării prealabile, care se efectuează prin intermediul paginii oficiale a Agenției www.asp.gov.md sau prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909.

În Republica Moldova activează în total 39 de centre multifuncționale.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0