Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a felicitat toate femeile cu prilejul zilei de 8 Martie

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaPutin a felicitat femeile cu prilejul zilei de 8 martie
Putin a felicitat femeile cu prilejul zilei de 8 martie - Sputnik Moldova, 1920, 08.03.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele rus Vladimir Putin a felicitat femeile cu prilejul zilei de 8 martie, subliniind că ele aduc armonie, tandrețe, frumusețe, dragoste maternă necondiționată și în același timp „într-un mod de neînțeles” peste tot și toată lumea reușesc.

Putin a menționat că astăzi, în fiecare casă, în fiecare familie, se aud cuvinte sincere de tandrețe, recunoștință din inimă, care sunt rostite mamelor, bunicilor, soțiilor, surorilor, fiicelor, iubitelor și colegilor. Îndelungata tradiție de a sărbători 8 martie, potrivit președintelui, „creează o dispoziție specială pentru toată lumea, simbolizează debutul primăverii, afirmă rolul femeilor în viața noastră, în păstrarea acelor adevărate valori care au existat în orice moment".

„Aduceți în această lume armonie, tandrețe, frumusețe și sentimentul cel mai puternic, mai pur, dezinteresat - iubire maternă necondiționată. Vă oferiți fără rezervă copiilor, dezvoltării lor, creșterii, vă faceți griji și vă pasă de ei, vă mândriți și vă bucurați de succesele lor, faceți totul, astfel încât să crească pentru a deveni oameni de succes, demni", a spus el.

Putin a subliniat că îngrijirea copiilor, căldura și confortul la domiciliu, cu care femeile încearcă să-și înconjoare apropiații, nu este o muncă ușoară de zi cu zi, ci una care merită cea mai înaltă recunoștință.

„În același timp, într-un mod de neînțeles, oriunde și în tot ceea ce gestionați, atingeți culmile în diferite domenii de activitate, atrageți respectul pentru angajamentul dvs, fiabilitatea, abordarea responsabilă a afacerilor. Și astăzi este o ocazie specială pentru a vă mulțumi pentru aceste calități importante pentru orice profesii", a spus șeful statului rus.

Lalele din Bardar, Ialoveni - Sputnik Moldova, 1920, 08.03.2021
Societate
Primele persoane în stat au felicitat femeile cu ziua lor

În mod separat, el le-a felicitat pe femeile din sistemul medical. Putin a menționat că, în cele mai dificile condiții ale epidemiei, acestea manifestă generozitate spirituală și profesionalism și continuă să lucreze cu dedicare deplină.

"Le mulțumesc tuturor femeilor - medici, paramedici, asistente medicale și bone - tuturor celor care salvează și îngrijesc pacienții din zonele roșii, ca parte a echipajelor de ambulanță, din spitale și clinici", a spus liderul de la Kremlin.

El a adăugat că „sensibilitatea, implicarea, atitudinea atentă și amabilă sunt uneori la fel de necesare ca medicamentele”, iar medicii „oferă pacienților un astfel de sprijin emoțional cu adevărat feminin”.

"Dragile noastre femei, 8 martie este ziua în care triumfă dragostea, admirația și recunoștința. Aceste emoții minunate ne copleșesc și ne unesc pe toți. Încă o dată, din suflet, vă felicit cu prilejul acestei sărbători. Vă doresc sănătate, succes, succes în toate. Înțelegere reciprocă cu cei care vă sunt dragi. Și, desigur, cât mai multe motive pentru zâmbete și bucurie. Fiți fericite", a spus Vladimir Putin.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0