Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Meghan Markle face dezvăluiri șocante: De ce a vrut să se sinucidă după nunta regală

© REUTERS / Hannah MckayПринц Гарри с супругой Меган Маркл
Принц Гарри с супругой Меган Маркл - Sputnik Moldova, 1920, 08.03.2021
Abonare
În urmă cu doi ani, fetele din întreaga lume o invidiau pe Meghan Markle pentru că a reușit să se mărite cu cel mai dorit burlac al planetei. Dar realitatea cu care s-a confruntat cuplul a fost dură. La un moment dat, Megan a fost gata să recurgă la un gest extrem.

CHIȘINĂU, 8 mart - Sputnik. Ducesa de Sussex a acordat un interviu celebrei prezentatoare TV Oprah Winfrey, în care a făcut dezvăluiri șocante despre viața sa și a prințului Harry. 

Meghan Markle a declarat că ea și prințul Harry s-au căsătorit, de fapt, în secret, cu trei zile înainte de nunta oficială „regală”, care a fost mai degrabă un spectacol, scrie RIA Novosti.

"Ne-am căsătorit cu trei zile înainte de nuntă. Nimeni nu știe acest lucru. L-am sunat pe arhiepiscop și i-am spus pur și simplu:" Uite, nunta este un spectacol pentru întreaga lume. Dar noi vrem să facem înainte de asta o alianță între noi și pentru noi", mărturisit Ducesa de Sussex în interviul pentru Oprah Winfrey.

Ea a adăugat că în curtea casei lor a avut loc o ceremonie privată fără membrii familiei și alți invitați, în prezența arhiepiscopului de Canterbury.

În același interviu, Meghan Markle a recunoscut că înainte ca ea și soțul ei să ia decizia de a renunța la îndatoririle lor regale, ea a avut gânduri sinucigașe. Aproape din primele zile ale vieții de familie, fosta actriță s-a confruntat cu negativitate din partea membrilor familiei regale, care nu salutau alegerea lui Harry. Situația s-a agravat când Megan a rămas însărcinată.

"Pur și simplu nu mai voiam să trăiesc. Era un gând foarte clar, real și înfricoșător de constant", a spus ea, adăugând că îi era rușine să-i recunoască acest lucru soțului ei.

Prințul Harry cu actrița americană Meghan Markle - Sputnik Moldova, 1920, 10.01.2020
Prințul Harry și Meghan Markle părăsesc Familia Regală

Potrivit publicației „Izvestia”, Megan le-a spus mai târziu membrilor familiei regale că are nevoie de ajutor, dar i s-a interzis să facă acest lucru, deoarece asta ar fi pătat imaginea familiei britanice.

În timpul interviului, soția prințului Harry a vorbit și despre îngrijorările familiei regale legate de culoarea pielii copilului ei. Markle a spus că este supărată de decizia familiei regale de a-l lipsi pe mezinul lor de titlul de prinț. Harry însuși a remarcat în timpul interviului că toate acestea au fost un șoc pentru el.

Prințul britanic a mai anunțat că cuplul așteaptă o fetiță. "Este o fată ... A avea orice copil - unul sau doi - este grozav. Dar când ai un băiat și apoi o fată - ce ai putea să-ți dorești mai mult", a spus el.

Fetița lui Meghan și Harry ar urma să se nască la vară. 

Ducele și ducesa de Sussex și-au anunțat dorința de a renunța la îndatoririle membrilor seniori ai familiei regale și de a obține independență financiară față de Palatul Buckingham în ianuarie 2020. După multe discuții, au obținut permisiunea, deși regina Elisabeta a II-a și-a exprimat dezamăgirea.

Harry și Meghan au primit un an să analizeze decizia lor, iar pe 19 februarie s-a anunțat că nu vor mai reveni la funcțiile oficiale ca membri ai familiei regale.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în luna mai a anului 2018. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0