Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Scandal într-un supermarket din Chișinău: Un bărbat a răsturnat lăzile cu struguri

© Photo : Facebook / Api Alexenergy Struguri aruncați pe jos în supermarket
Struguri aruncați pe jos în supermarket - Sputnik Moldova, 1920, 07.03.2021
Abonare
Scandal monstru într-un supermarket din Chișinău. Un cumpărător s-a arătat revoltat că strugurii autohtoni puși în vânzare sunt cu bobița mică, nu sunt de calitate și a răsturnat lăzile jos.

CHIȘINĂU, 7 mart – Sputnik. Pe rețelele de socializare a fost publicat un video în care se vede cum un cumpărător a organizat un scandal într-un supermarket din Capitală, revoltat că strugurii autohtoni din vânzare nu sunt de calitate, având bobița mărgelată.

"Ce fel de poamă este asta, așa măruntă? O arunc aici. Ce-i cu băiata aceasta de joc față de producătorii locali. Puneți poamă stricată în magazin. Avem struguri frumoși în țară. Nu puneți stricăciunea aceasta în vânzare!", a spus cumpărătorul.

Mai mulți oameni au comentat gestul bărbaților. Unii au scris că a procedat corect, alții din contra au zis că ar fi fost cazul să cheme administratorul, dar nu să arunce pe jos strugurii.
© Photo : Facebook / Api Alexenergy Struguri aruncați pe jos în supermarket
Video: Scandal într-un supermarket din Chișinău: Un bărbat a răsturnat lăzile cu struguri - Sputnik Moldova, 1920, 07.03.2021
Struguri aruncați pe jos în supermarket
La fața locului au venit oamenii legii, iar în data de 9 martie, cumpărătorul va trebuie să meargă la Inspectoratul de Poliție Botanica ca să fie interogat. Deocamdată, nu se știe ce amendă riscă.
Fluxul de știri
0