Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Ce spun salvatorii despre minora care s-ar fi înecat în Nistru

© Photo : Miroslav RotariRâul Nistru
Râul Nistru - Sputnik Moldova, 1920, 06.03.2021
Abonare
După mai bine de o săptămână de la dispariția minorei, care s-ar fi înecat în Nistru, salvatorii continuă să caute trupul neînsuflețit al acesteia. 

CHIȘINĂU 6 mart - Sputnik. Deși au trecut mai multe zile de când minora de 12 ani a fost declarată dispărută, salvatorii așa și nu au mai găsit corpul neînsuflețit al fetei. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență continuă căutările.

Nistru  - Sputnik Moldova, 1920, 27.02.2021
Societate
Salvatorii continuă să caute minora care s-ar fi înecat în Nistru
După ce timp de câteva zile, salvatorii au căutat copila sub apele Nistrului, aceștia o caută acum pe malurile râului. Vineri, echipele de salvatori au ieșit din nou în căutarea minorei. Aceștia au început căutările dis-de-dimineață pe malurile râului Nistru, la Anenii Noi, precum și în preajma localităților Telița, Gura Bâcului, Roșcana și Varnița. Pentru a eficientiza căutările, salvatorii au decis să verifice terenurile de la înălțime, cu ajutorul dronei.

Amintim că marți, 23 februarie, o minoră de 12 ani a fost dată dispărută după ce a fost văzută pe gheața subțire a râului Nistru, în apropierea localității Speia, raionul Anenii Noi. Se presupune că ea s-ar fi înecat în râu. După patru zile de lucrări subacvatice, căutările au fost prelungite cu forțele comune a salvatorilor și polițiștilor din cadrul Inspectoratelor de Poliție Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă, dar și a polițiștilor de frontieră.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0