Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil - Câți bani s-au furat dintr-o bancă la Mărculești

© Sputnik / Miroslav RotariHoț
Hoț  - Sputnik Moldova, 1920, 05.03.2021
Abonare
Furt la filiala unei bănci din localitatea Mărculești, raionul Florești. Persoane necunoscute au intrat în interior și au furat o sumă imensă de bani.

CHIȘINĂU, 5 mart - Sputnik. Potrivit poliției, noaptea trecută, oamenii legii au fost sesizați de paznicul unei instituții de învățământ precum că în apropiere a depistat o roabă și un safeu metalic spart. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că safeul a fost scos din incinta unei bănci.

Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova, 1920, 06.06.2020
Societate
Un tânăr a fost reținut de Poliție: Este suspect în mai multe cazuri de furt
În urma investigațiilor, s-a stabilit că persoane necunoscute, cu cagule pe față, au deteriorarea ușa de la intrare în bancă cu o rangă metalică și au pătruns în interior. Ei au furat un safeu metalic în care se aflau aproximativ 5 000 de euro, 2 000 de dolari, 10 000 de ruble ruseşti, 100 de lire sterline, 110 lei românești și 225 000 de lei moldovenești. Poliția întreprinde măsuri pentru a stabili identitatea făptașilor și locul în care aceștia se află. 

Forțele de ordine au pornit o cauză penală pentru furt în proporții deosebit de mari și urmează să stabilească toate circumstanțele. Conform legii, persoanele vinovate riscă până la 10 de ani de închisoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0