Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Record absolut: Atâtea cazuri nu s-au mai înregistrat de la începutul pandemiei

© Sputnik / Evghenii PanasencoCentrul COVID-19 Chișinău
Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 04.03.2021
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat date noi privind starea epidemiologică din țara noastră. Alte 23 de persoane au decedat.

CHIȘINĂU, 4 mart - Sputnik. Încă 1800 de moldoveni au fost confirmați pozitiv la noul tip de coronavirus în ultimele 24 de ore. Datele au fost prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale printr-un comunicat de presă.

Вакцина Sputnik V - Sputnik Moldova, 1920, 04.03.2021
Societate
UE ar putea include ”Sputnik V” în portofoliul de comenzi

Totodată, încă 23 de persoane au murit din cauza complicaațiilor generate de COVID-19. La aproape un an de pandemie, bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 191 197. Din numărul total de cazuri înregistrate astăzi, 8 au statut de import.

Trei sunt din Ucraina și câte unul din Cehia, Egipt, Germania, Italia, România. Acesta este rezultatul a 4 780 de teste efectuate. Din numărul total de cazuri conformatea astăzi, 69 sunt lucrători medicali. mai exact este vorba de 30 de medici, 28 de asistenți medicali și alți 11 angajați, personal auxiliar. Ministerul anunță că starea de sănătate a 311 persoane este gravă. Dintre acestea 54 sunt conectate la aparate de respirație asistată. Alte 658 persoane au fost vindecate. În total, 168 801 persoane au fost tratate de COVID-19.

Autoritățile de la Chișinău nu exclud că din cauza unui număr zilnic foarte mare de cazuri noi de infectare cu COVID-19 ar putea institui lockdown pe o perioadă scurtă de timp, pentru a vedea dacă acest lucru va permite reducerea numărului de cazuri. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0