Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Directorul ANRE audiat în Parlament: Care este motivul

© Sputnik / Rodion ProcaЗаседание парламента РМ – вотум недоверия правительству Санду / Ședința Parlamentului RM – Moțiunea de cenzură
Заседание парламента РМ – вотум недоверия правительству Санду / Ședința Parlamentului RM – Moțiunea de cenzură - Sputnik Moldova, 1920, 04.03.2021
Abonare
Deputații se întrunesc astăzi în ședință plenară. Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe audieri.

CHIȘINĂU, 3 mart - Sputnik. Directorul Agenției Naționale pentru Reglementarea în Energetică va fi audiat astăzi în Parlament în problema creșterii prețurilor la produsele petroliere.

Ședința plenară a Parlamentului, 16 decembrie 2020 - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2021
Politică
Există sau nu coaliție politică în Parlament - ce spune PSRM

Audieri vor avea loc și în cazul complexul sportiv ”Chișinău Arena”. O decizie de a include aceste subiecte pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Parlamentului a fost luată de Biroul permanent.

La fel, deputații vor examina mai multe proiecte de lege și hotărâri, inclusiv proiectul de modificare a Legii privind administrarea și deetatizarea proprietății publice, proiectul de lege cu privire la grupurile de acțiune locală, proiectul de lege pentru ratificarea Convenției Organizației Internaționale a Muncii privind serviciile de sănătate ocupațională, proiectul de modificare a Legii cu privire la locuințe, proiectul pentru modificarea și completarea Legii cu privire la avocatură, proiectul de hotărâre cu privire la Raportul Comisiei ”Laundromat”. Parlamentul se va întruni în ședință plenară cu începere de la ora 10:00. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0