Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Așa n-ai mai văzut-o: Gordienko, cu buzele pudrate - Video

© Photo : Facebook / Natalia GordienkoNatalia Gordienko
Natalia Gordienko - Sputnik Moldova, 1920, 01.03.2021
Abonare
Acum câteva ore, interpreta Natalia Gordienko a postat un videoclip pe pagina sa de Facebook: cu buzele pudrate cu zahăr.

CHIȘINĂU, 1 mart - Sputnik. Se pare că acest videoclip este un promo la melodia cu care moldoveanca va participa la ediția de anul acesta a concursului Eurovizion.

Amintim că membrii Comitetului de Organizare a Concursului European de Cântec (etapa națională) s-au reunit la sfârșitul lunii ianuarie 2021 pentru a discuta despre condițiile în care Republica Moldova își va delega participantul la „Eurovision-2021”.

Наталья Гордиенко и Филипп Киркоров - Sputnik Moldova, 1920, 14.02.2021
Incredibil: Ce propunere i-a făcut Kirkorov Nataliei Gordienko
Și asta pentru că anul acesta se va merge pe alt scenariu decât cel tradițional, din anii precedenți, în condiții de pandemie şi restricții, ceea ce limitează capacitatea de organizare a unor show-uri tradiționale.

Televiziunea publică a anunțat că Natalia Gordienko va reprezenta Moldova anul acesta la Rotterdam.

Conform regulilor anunțate de EBU, cântăreața va prezenta un nou concept de piesă și regie de scenă până pe 8 martie 2021.

Iată că astăzi, 1 martie, în prima zi de primăvară, interpreta Natalia Gordienko a postat un promo la acest videoclip, care este însoțit de următorul text: "Vă felicit pe toți cu sărbătoarea primăverii - Mărțișor!!! Fie ca aceasta primăvară sa fie frumoasă și fericită!".

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0