Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu s-a întâlnit cu președintele Consiliului European: Ce urmează să discute

© Photo : Facebook / Președinția Republicii MoldovaPreședintele Maia Sandu s-a întâlnit cu Președintele Consiliului European, Charles Michel
Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu Președintele Consiliului European, Charles Michel - Sputnik Moldova, 1920, 28.02.2021
Abonare
Președintele Consiliului European, Charles Michel, a ajuns la Chișinău și discută în aceste momente cu șeful statului Maia Sandu. Oficialul european a venit în Republica Moldova la invitația făcută de președinte în timpul vizitei sale la Bruxelles din luna ianuarie.

CHIȘINĂU 28 feb - Sputnik. Președintele Consiliului European, Charles Michel, se află acum într-o vizită de lucru la Chișinău.

Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2021
Politică
Maia Sandu s-a întâlnit cu ambasadorul SUA: Ce au discutat

Șeful statului Maia Sandu și oficialul european urmează să discute despre relațiile dintre Republica Moldova și UE, despre viitorul Parteneriatului Estic, dar și despre depășirea crizei pandemice.

Întrevederea a început la ora 12.30 la Reședința de Stat de pe strada Nicolae Iorga, 23. După discuții, la ora 14.45, președinții Maia Sandu și Charles Michel vor face declarații pentru presă.

Potrivit unui comunicat de presă al administrației președintelui moldovean, înaltul oficial al Uniunii Europene întreprinde o vizită de lucru în Republica Moldova, Georgia și Ucraina în perioada 28 februarie - 3 martie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0