Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu s-a întâlnit cu ambasadorul SUA: Ce au discutat

Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2021
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în țara noastră, Derek Jogan și cu noul șef al Misiunii USAID la Chișinău, Scott Hocklander.

CHIȘINĂU 24 feb - Sputnik. Oficialii au discutat despre asistența oferită de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în domeniile ce țin de promovarea democrației, a bunei guvernări și a dezvoltării economice, inclusiv modul în care acestea s-au adaptat la realitățile pandemice pe durata anului trecut.

© Photo : Președinția Republicii MoldovaMaia Sandu s-a întâlnit cu Derek Jogan și Scott Hocklander
Maia Sandu s-a întâlnit cu ambasadorul SUA: Ce au discutat - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2021
Maia Sandu s-a întâlnit cu Derek Jogan și Scott Hocklander

În cadrul întrevederii, șeful statului a precizat că prioritățile USAID în anul curent ar trebui să reflecte probleme imediate ale țării noastre, în special atenuarea consecințelor sociale și economice ale pandemiei.

Майя Санду - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2021
Politică
Maia Sandu și noua tentativă de a armoniza puterea în țară

Totodată, Maia Sandu a menționat necesitatea sprijinirii Întreprinderilor Mici și Mijlocii și a fermierilor, ca să poată face față crizei economice.

Directorul USAID, Scott Hocklander, a precizat că asistența oferită de Statele Unite are scopul de a susține parcursul democratic și european al Republicii Moldova. Astfel, prioritățile USAID în Republica Moldova vor viza și în continuare dezvoltarea oportunităților pentru tineri și femei, combaterea corupției, susținerea instituțiilor mass-media independente și a educației pentru media printre cetățeni.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0