Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Hoți în costume de paznici - iată ce au pus la cale trei indivizi din Cahul

© Sputnik / Mihai CarausПолицейская мигалка
Полицейская мигалка  - Sputnik Moldova, 1920, 27.02.2021
Abonare
Ziua păzeau, iar noaptea furau. Trei tineri din Cahul sunt cercetați penal pentru furt. Aceștia spărgeau mașini și furau tot ce era de preț din ele.

CHIȘINĂU 27 feb - Sputnik. Trei tineri cu vârstele cuprinse între 20 și 22 de ani, care activau în calitate de vânzători și paznici într-un market din Cahul, sunt suspectați că pe timp de noapte ar fi spart geamurile mai multor automobile sau descuiau mașinile cu șurubelnița.

Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2021
Societate
Doi tineri au sărit cu cuțitul asupra unei vânzătoare - Video

Ei ar fi furat acumulatoare, casetofoane, seturi de chei, pompe electrice, dar și alte bunuri. Tinerii sunt bănuiți că ar fi implicați în cel puțin patru cazuri de acest fel.

Potrivit poliției, în noaptea de 25 spre 26 februarie, tinerii au fost reținuți în flagrant, iar asupra lor, dar și la domiciliul acestora, au fost depistate mai multe bunuri furate. 

Cei trei tineri sunt cercetați în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă amenzi de până la 100 de mii de lei, până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității, sau închisoare de până la șapte ani. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0