Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Transportul public, sistat în weekend în municipiul Chișinău

© Sputnik / Mihai CarausЛюди и общественный транспорт
Люди и общественный транспорт  - Sputnik Moldova, 1920, 26.02.2021
Abonare
Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis să sisteze circulația transportului public în municipiul Chișinău în zilele de sâmbătă și duminică.

CHIȘINĂU, 26 feb - Sputnik. Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică susține că situația epidemiologică din țară se agravează și a luat astăzi noi măsuri de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

Один день ученика в пандемии - Sputnik Moldova, 1920, 26.02.2021
Societate
Școlile se închid din nou și trec la învățământul online - iată de când

„Transportul public în municipiul Chișinău va fi sistat în zilele de sâmbătă și duminică”, se menționează într-un comunicat de presă emis după ședința Comisiei.

În același timp, se precizează că „Comisia teritorială extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău va stabili un regim de circulație limitat al transportului public în raza municipiului”.

Ulterior, Comisia a expediat textul integral al hotărârii de astăzi. Punctul nr.9 al documentului are următorul conținut:

„Se solicită Comisiei teritoriale extraordinare de sănătate publică a mun. Chișinău stabilirea unui regim restricționat, în zilele de sâmbătă și duminică, de circulație a transportului public în raza municipiului Chișinău”.

Mâine urmează să se întrunească în ședință Comisia de sănătate publică a municipiului Chișinău și să ia o decizie în acest sens. 

Tot astăzi, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis închiderea școlilor din data de 1 martie și trecerea la învățământul de la distanță.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0