Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Incident grav la Președinție: Ce a pățit un membru al CSS

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидентура РМ
Президентура РМ - Sputnik Moldova, 1920, 26.02.2021
Abonare
Un membru al Consiliului Suprem de Securitate nu a fost lăsat să intre la ședința de astăzi, 26 februarie.

CHIȘINĂU, 26 feb - Sputnik. Președintele Comisiei parlamentare pentru Securitate și Ordinea Publică, deputatul Sergiu Sîrbu, n-a fost lăsat să intre la ședința Consiliului Suprem de Securitate, care are loc la Președinție.

Президентура РМ - Sputnik Moldova, 1920, 27.01.2021
Consiliul Suprem de Securitate - nu seamănă a consiliu și inspiră insecuritate

Informația a apărut în spațiul public cu puțin timp în urmă. Platforma Pentru Moldova a anunțat un briefing pentru ora 13:30, în cadrul căruia, cel mai probabil, vor oferi detalii la acest subiect. În calitate de președinte al Comisiei parlamentare pentru Securitate, Sergiu Sîrbu este membru din oficiu al CSS.

Amintim că astăzi membrii Consiliului Suprem de Securitate s-au convocat în ședință, în cadrul căreia sunt discutate mai multe subiecte, inclusiv privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

Decretul de constituire a Consiliului Suprem de Securitate, după preluarea de către Maia Sandu a funcției de președinte al țării, a fost semnat pe 25 ianuarie. Potrivit legii, din componența CSS fac parte deținătorii unor anumite funcții publice. Președinția anunță totodată că, în conformitate cu Regulamentul modificat al Consiliului Suprem de Securitate, componența acestuia a fost completată cu 11 persoane.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0