Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Președintele țării are un nou consilier - Foto

Natalia Davidovici - Sputnik Moldova, 1920, 23.02.2021
Abonare
Maia Sandu a semnat decretul de numire în funcție a încă unui consilier – acesta își va începe activitatea din data de 1 martie curent.

CHIȘINĂU, 23 feb – Sputnik. Președintele țării, Maia Sandu, a semnat decretul prin care a numit în funcție încă un consilier prezidențial, responsabil pentru relațiile interetnice. Documentul a fost publicat pe site-ul Președinției.

Potrivit decretului semnat marți, 23 februarie, ”Doamna Natalia DAVIDOVICI se numește, de la data de 1 martie 2021, in funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova pentru relații interetnice”.

Natalia Davidovici a absolvit Facultatea Psihologie și Psihopedagogie a Universității pedagogice de Stat ”Ion Creangă”. Pe parcursul mai multor ani, ea a fost redactor și prezentator la posturile de televiziune Piblika TV și TV7.

Ana Revenco - Sputnik Moldova, 1920, 21.01.2021
Politică
Maia Sandu a numit un consilier pe probleme de securitate: O femeie ocupă funcția

Șeful statului a numit până acum în funcție 10 consilieri prezidențiali. Este vorba despre Olesea Stamate, fost ministru al Justiției în Guvernul Sandu, care acum este consilier în domeniul justiției; Veaceslav Negruța, ex-ministru al Finanțelor în Guvernul Filat, care ocupă funcția de consilier în domeniul economic; Ala Nemerenco, fost ministru al Sănătății în Guvernul Sandu - consilieră în domeniul sănătății; Liliana Nicolaescu-Onofrei, ex-ministru al Educației în Guvernul Sandu, acum consilier în domeniul educației și cercetării; Angela Brașoveanu Erizanu - consilier în domeniul culturii; Sergiu Tofilat - consilier în domeniul energetic; Elena Druță - consilier pentru relațiile cu diaspora; Cristina Gherasimov - responsabilă pe domeniul politicii externe, Sorina Stefârță - consilier în domeniul comunicării publice și purtătoarea de cuvânt a Maiei Sandu,  Ana Revenco consilier al președintelui Republicii Moldova în domeniul apărării și securității naționale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate. Andrei Spînu este secretar general al Aparatului Președintelui.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0