Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Maia Sandu a numit un consilier pe probleme de securitate: O femeie ocupă funcția

© Sputnik / OsmatescoAna Revenco
Ana Revenco - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării, Maia Sandu, a semnat astăzi decretul de numire a Anei Revenco în funcția de consilier al președintelui Republicii Moldova în domeniul apărării și securității naționale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate.

CHIȘINĂU, 21 ian - Sputnik. Pe site-ul Președinției a apărut informația că șeful statului, Maia Sandu, a semnat astăzi decretul de numire a Anei Revenco în funcția de consilier al președintelui Republicii Moldova în domeniul apărării și securității naționale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate.

© SputnikAna Revenco
Maia Sandu a numit un consilier pe probleme de securitate: O femeie ocupă funcția  - Sputnik Moldova
Ana Revenco

Anterior, Ana Revenco a fost președinte al Asociației Obștești Centrul Internațional „La Strada”. 

Maia Sandu a avut o discuție cu Aureliu Ciocoi - Sputnik Moldova
Politică
Maia Sandu a avut o întrevedere cu Aureliu Ciocoi
Până acum, Maia Sandu a numit 9 consilieri. Este vorba despre Olesea Stamate, fost ministru al Justiției în Guvernul Sandu, care acum este consilier în domeniul justiției; Veaceslav Negruța, ex-ministru al Finanțelor în Guvernul Filat, care ocupă funcția de consilier în domeniul economic; Ala Nemerenco, fost ministru al Sănătății în Guvernul Sandu - consilieră în domeniul sănătății; Liliana Nicolaescu-Onofrei, ex-ministru al Educației în Guvernul Sandu, acum consilier în domeniul educației și cercetării; Angela Brașoveanu Erizanu - consilier în domeniul culturii; Sergiu Tofilat - consilier în domeniul energetic; Elena Druță - consilier pentru relațiile cu diaspora; Cristina Gherasimov - responsabilă pe domeniul politicii externe, Sorina Stefârță - consilier în domeniul comunicării publice și purtătoarea de cuvânt a Maiei Sandu. Iar Andrei Spînu este secretar general al Aparatului Președintelui.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0