Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Este nevoie de unirea eforturilor pentru producerea vaccinurilor

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с президентом Белоруссии А. Лукашенко
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Белоруссии А. Лукашенко - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2021
Abonare
Este nevoie de o unire a eforturilor în vederea producerea vaccinurilor împotriva coronavirusului, inclusiv cu colegii europeni, a declarat Putin.

CHIȘINĂU, 22 feb – Sputnik. În timpul întrevederii cu omologul său belarus Aleksandr Lukașenko, președintele Rusiei,Vladimir Putin a declarat că este nevoie de o conjugare a eforturilor, inclusiv cu Europa, pentru producerea vaccinurilor împotriva COVID-19.

Президент РФ В. Путин встретился с президентом Белоруссии А. Лукашенко - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2021
Rusia
Putin a avut o întrevedere la Soci cu Lukașenko

“Avem nevoie de o conjugare a eforturilor, inclusiv cu colegii noștri europeni. Încercăm să realizăm acest lucru. Suntem deschiși spre o activitate comună”, a declarat Putin într-un comentariu legat de producția vaccinului împotriva coronavirusului.

Liderul rus a adăugat că îi face plăcere să menționeze că Rusia își va uni eforturile cu partenerii europeni în această problemă.

“În ceea ce privește Belarus, e de la sine înțeles. Repet, tehnologiile au fost transmise, așa cum mi s-a raportat, și se organizează producția”, a declarat Putin.

“Mi-ați promis că prima țară va fi Belarusul și ați făcut-o. Vă mulțumim pentru acest lucru”, a reacționat Lukașenko.

“Așa și s-a întâmplat”, a confirmat președintele Rusiei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0