Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Emiratele Arabe Unite: Expoziția de arme IDEX 2021 începe la Abu Dhabi

Abonare
Grandioasa expoziție internațională, care se desfășoară pentru a 15-a oară, a fost deschisă cu o zi mai devreme și se va desfășura până pe 25 februarie.

Expoziția este organizată de Compania Națională de Expoziții (ADNEC) în cooperare cu Ministerul Apărării și Comandamentul General al Forțelor Armate din Emiratele Arabe Unite.

Репетиция Парада Победы - Sputnik Moldova, 1920, 08.02.2021
Tancul rusesc ”Armata” și-a primit «pașaportul»: Unde va merge?

Peste 900 de expozanți din 59 de țări vor prezenta produse militare la 35 de standuri. Se așteaptă ca pavilioanele să fie vizitate de peste 70.000 de mii de oameni. Mai mult, 110 delegații străine și-au confirmat prezența.

Rusia a adus la expoziție cele mai recente modele de arme: vehicule blindate, sisteme de rachete de apărare aeriană, drone, arme de calibru mic.

Șase țări străine și-au exprimat deja dorința de a achiziționa cel mai nou tanc rusesc T-14 Armata, prezentat pentru prima dată în străinătate la expoziția IDEX-2021 din capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi.

Declarația a fost făcută pentru jurnaliști în timpul expoziției internaționale de arme IDEX-2021 de către directorul general al Rosoboronexport Alexander Miheev.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0