Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Goană în zona de frontieră: Pe cine au reușit să prindă polițiștii

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPolițist de frontieră cu binoclu
Polițist de frontieră cu binoclu - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2021
Abonare
Câțiva bărbați din raionul Cahul sunt suspectați de braconaj. Aceștia, având permisiunea de a vâna vulpi, au fost prinși la împușcat mistreți. Oamenii legii s-au luat în goană după vânători, iar la scurt timp i-au reținut.

CHIȘINĂU 22 feb - Sputnik. Câțiva vânători din raionul Cahul au fost prinși în timp ce vânau mistreți, deși aveau permisul doar pentru vânarea vulpilor. Potrivit Poliției de Frontieră, opt bărbați s-au prezentat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Gotești pentru a primi accesul în zona de frontieră cu scopul de a vâna vulpi.

Laborator de balistică - Sputnik Moldova, 1920, 21.02.2021
Societate
Important pentru posesorii de arme: Reguli de care trebuie să ții cont

Ulterior, oamenii legii au observat două mașini și un grup de persoane cu arme de vânătoare care împușcau în direcția unei turme de mistreți. Polițiștii de frontieră au alertat grupa de intervenție, iar când au ajuns la fața locului au depistat cinci porci împușcați și mai multe cartușe, calibrul 12 mm, împrăștiate pe câmp.

Vânătorii au dat bir cu fugiții în speranța că nu vor mai fi prinși, însă la scurt timp au fost reținuți. Potrivit Poliției de Frontieră, armele de vânătoare ale bănuiților au fost ridicate pentru a fi supuse examinării balistice, iar mașinile acestora au fost retrase până la luarea unei decizii. Totodată, specialiștii Agenției Naționale în Sănătate Publică urmează să efectueze o expertiză medico-sanitară.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0