Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Reacția transportatorilor după decizia CNSP - ieșim la protest

© Sputnik / Irina LeahovaВ Кишиневе снова снег
В Кишиневе снова снег - Sputnik Moldova, 1920, 20.02.2021
Abonare
Transportatorii nu renunță la proteste nici după decizia Comisiei Naționale de Sănătate Publică prin care suspendă limitarea numărului de persoane în transportul feroviar, rutier, în trafic raional, local și municipal la 50% din capacitate.

CHIȘINĂU, 20 feb - Sputnik. Transportatorii nu renunță la protestul anunțat pentru ziua de 23 februarie, după ce Comisia Națională de Sănătate Publică a decis limitarea numărului de persoane în transportul feroviar, rutier, în trafic raional, local și municipal la 50% din capacitate.

Protest transportatori, 18 decembrie 2020 - Sputnik Moldova, 1920, 20.02.2021
Societate
CNSP bate în retragere - Decizie importantă pentru transportatori

Într-un comentariu pentru Sputnik Moldova, președintele Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto, Oleg Alexa a precizat că aproximativ 2 500 de mașini nu vor ieși pe linie. Mai mult, Alexa a declarat că nu au existat discuții cu asociațiile patronale în acest sens.

„Noi am scris către Comisie că suntem gata să întreprindem implementarea acelor restricții care au fost anunțate anterior. Au decis să nu anuleze ultimele restricții și să păstreze în vigoare cele care au fost anunțate anterior. Au decis doar suspendarea acestei decizii pentru o perioadă. Prin urmare, acțiunea noastră de protest va avea loc. Pe 23 februarie transportul își va suspenda activitatea", a spus Alexa.

Amintim, Comisia Națională de Sănătate Publică a decis suspendarea decizie de limitare a numărului de pasageri în transport până la data de 28 februarie, inclusiv. În funcție de nivelul de respectare a condițiilor, CNESP va decide asupra măsurilor de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 în transport, care vor fi aplicabile după 28 februarie 2021. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0