Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Surprize muzicale: Concerte live susținute de tineri talentați

© Sputnik / Rodion ProcaRodica Roșioru
Rodica Roșioru - Sputnik Moldova, 1920, 19.02.2021
Abonare
Studioul Artistic "Rodica Roșioru" va organiza mini concerte live în fiecare duminică, începând cu 21 februarie. Detalii ne-a oferit înainte de primul spectacol organizatoarea evenimentului Rodica Roșioru.
Surpize muzicale: Concerte LIVE, susținute de tineri talentați

Începând cu 21 februarie, în fiecare duminică, într-un local din Capitală se vor desfășura mici spectacole și reuniuni de creație care au drept scop revitalizarea activității artistice a copiilor și adolescenților dornici de scenă și public.

LIVE: Artiștii protestează în fața Palatului Național Nicolae Sulac - Sputnik Moldova, 1920, 04.02.2021
Video
Artiștii protestează în fața Palatului Național "Nicolae Sulac"
"Anul 2020 a fost unul în care nu am putut păși pe scenă în fața publicului. Acum încercăm să le oferim posibilitatea copiilor de a se manifesta și de a-și etala talentul. Niciun concert online nu poate oferi acele emoții trăite pe scenă, în fața spectatorilor noștri dragi", a povestit Rodica Roșioru.

Organizatoarea evenimentului susține că la spectacolele live pot participa toți doritorii, nu doar copiii ce frecventează studioul Artistic "Rodica Roșioru". Totodată, atât participanții, cât și spectatorii trebuie să țină cont de restricțiile impuse de pandemie și să respecte toate regulile antiepidemice.

"Vom putea primi doar 20 de spectatori. Și numărul participanților va fi limitat, de aceea trebuie să se înscrie prealabil. După fiecare oră vom aerisi încăperea. Vom respecta toate condițiile ", a subliniat interlocutoarea.

De menționat că participarea la eveniment pentru tinerii ce vor evolua pe scenă, dar și pentru spectatori, va fi gratuită.

Detalii despre condițiile de participare și înscriere la programele artistice aflați din interviul audio atașat.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0