Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ca-n filmele de groază! Cine este minorul care a terorizat un sat întreg la Hâncești

© Sputnik / Mihai CarausAcces interzis Politia
Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova, 1920, 18.02.2021
Abonare
Deși anterior poliția anunța că au fost reținuți doi minori suspectați de comiterea unui omor și a trei jafuri în satul Caracui, raionul Hâncești, acum oamenii legii au precizat că e vorba doar de un singur minor de 17 ani și că, de fapt, s-au comis patru jafuri.

CHIȘINĂU 18 feb - Sputnik. Oamenii legii vin cu detalii referitor la cazul din noaptea de miercuri spre joi din satul Caracui, raionul Hâncești. Potrivit poliției, la ora 02:30 o femeie de 37 de ani a sunat la Serviciul 112 și s-a plâns că un tânăr a pătruns în locuința sa și, amenințând-o, i-a cerut bani. De frică, femeia i-a dat tot ce avea în portmoneu. Victima i-a spus poliției că cel care a intrat în casa ei era un tânăr de vreo 16 - 17 ani și că acesta era îmbrăcat într-o geacă cu dungi reflectorizante. Imediat, ofițerii au pornit spre casa victimei.

Poliție - Sputnik Moldova, 1920, 18.02.2021
Societate
Un omor și trei jafuri într-o singură noapte: Iată pe cine a reținut Poliția

Fiind în căutarea suspectului, polițiștii au observat că poarta și ușa unei locuințe era deschisă. Când au intrat, au depistat cadavrul unui bărbat de 44 de ani, care avea o plagă de cuțit în regiunea gâtului. În timp ce polițiștii căutau suspectul, la serviciul de gardă al Inspectoratului de poliție Hâncești a mai fost efectuat un apel telefonic. De acestă dată a sunat un bărbat și a anunțat că în locuința tatălui său de 82 de ani un tânăr a pătruns și l-a agresat fizic pe bătrân, cerându-i bani. Oamenii legii au mers și la acest bărbat acasă pentru a stabili toate circumstanțele. Bătrânul de 82 de ani le-a povestit polițiștilor că a fost agresat fizic și că tânărul l-a lovit cu un cuțit în cap. Victima a primit îngrijiri medicale și se află în afara pericolului. 

Aflați la domiciliul bărbatului de 82 de ani, polițiștii au primit un alt apel telefonic și au fost rugați să se deplaseze la locuința unei femei de 77 de ani, unde a pătruns un tânăr care a maltratat-o și i-a cerut bani. În prezent, femeia este internată în spital pentru îngrijiri medicale.

Toate aceste cazuri teribile le-ar fi comis un minor de 17 ani!

Cuțit  - Sputnik Moldova, 1920, 08.01.2021
Societate
Omor săvârșit cu cruzime: O tânără a fost înjungiată la Botanica

În timp ce oamenii legii efectuau măsurile operative, au observat în spatele unei case cum cineva se ascunde. Tânărul de 17 ani a fost reținut. Acesta era în stare avansată de ebrietate. El și-a recunoscut parțial vina, iar în timpul percheziției, asupra acestuia au fost depistați și ridicați bani, care se presupune că ar fi primiți de la victime.

La scurt timp, oamenii legii au mai primit un apel telefonic. Un bărbat a sunat și s-a plâns că ceva timp în urmă tânărul a intrat în casa unui bărbat de 71 de ani, l-a amenințat cu cuțitul și a cerut bani. Victima i-a dat agresorului 1500 de lei. 

Pe toate cele cinci cazuri au fost inițiate cauze penale în cadrul cărora vor fi stabilite toate circumstanțele, dar și complicitatea altor persoane la săvârșirea infracțiunilor. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi cercetat penal pentru ”tâlhărie” și ”omor intenționat”. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 15 ani de pușcărie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0