Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Motivul halucinant pentru care un bărbat din Anenii Noi și-a înjunghiat mortal soția

© Pixabay / leo2014Cuțit
Cuțit  - Sputnik Moldova, 1920, 15.02.2021
Abonare
O femeie de 55 de ani a murit după ce a fost înjunghiată chiar de soțul său. Totul s-a întâmplat în această dimineață în raionul Anenii Noi.

CHIȘINĂU, 15 feb – Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Olesea Gherman, a precizat pentru Sputnik Moldova că dimineață, la ora 07:15, oamenii legii au fost informați despre faptul că un bărbat de 62 de ani și-a agresat fizic soția. 

Viorica Chirinicinîi și Maria Zugravu - Sputnik Moldova, 1920, 06.02.2021
Violența în familie: Ce au constatat parajuriștii
Polițiștii au stabilit la fața locului că agresorul și-a înjunghiat soția, iar în consecință femeia de 55 de ani a murit pe loc. Bărbatul le-a spus forțelor de ordine că scandalul s-a iscat din cauza geloziei. 

Suspectul a fost reținut de poliție și riscă ani grei de pușcărie. El este veteran de război și a participat la conflictul de la Nistru în 1992. Totodată, se află la evidența medicului cu diagnoza - epilepsie de gradul II.

Cei doi soți au doi copii maturi, o fiică plecată peste hotare și un fiu stabilit în Capitală. Oamenii legii precizează că până acum nu au fost informați despre conflicte în această familie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0