Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Important: Un punct de trecere a frontierei și-a sistat activitatea

© Photo : Poliția de Frontieră Punctul de trecere a hotarului Leușeni pe timp de pandemie
Punctul de trecere a hotarului Leușeni pe timp de pandemie  - Sputnik Moldova, 1920, 15.02.2021
Abonare
Moldovenii care intenționează să treacă frontiera de stat prin Punctul de trecere Giurgiulești-Reni sunt îndemnați să opteze pentru alte puncte de trecere a frontierei de stat.

CHIȘINĂU, 15 feb - Sputnik. Activitatea Punctului de trecere a frontierei de stat Giurgiulești-Reni și-a sistat activitatea în această dimineață, 15 februarie. Sistarea este temporară, iar motivul ar fi unele lucrări de mentenanță la baza de date a Serviciului Vamal al Ucrainei.

PTF Sculeni - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2021
Societate
Republica Moldova, din nou în lista roșie a României - detalii

Astfel, până la ora 11, cetățenii care intenționează să meargă în Ucraina sunt îndemnați să opteze pentru alte puncte de trecere a frontierei. Totodată, Poliția de frontieră informează că în ultimele în ultimele 24 de ore în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 21 217 traversări. Cele mai multe s-au înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova. 

De precizat, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a actualizat vineri, 12 februarie, Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor din acestea pe teritoriul Republicii Moldova. Aceasta intră în vigoare astăzi, 15 februarie 2021.

Țările din „zona roșie” la sosirea din care autoizolarea este obligatorie în Moldova>>>

Pe lista țărilor din „zona roșie” autoritățile de la Chișinău au inclus: Albania, Andorra, Bahrain, Cehia, Emiratele Arabe Unite, Estonia, Franța, Israel, Letonia, Liban, Malta, Monaco, Muntenegru, Portugalia, Marea Britanie, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, SUA și Suedia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0