Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Angajați ai Administrației Naționale a Penitenciarelor, în vizorul PCCOCS

© Sputnik / Miroslav RotariPenitenciar
Penitenciar  - Sputnik Moldova, 1920, 15.02.2021
Abonare
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale anunță că întreprinde un șir de acțiuni într-un dosarul în care sunt vizați angajați de la Administrația Națională a Penitenciarelor.

CHIȘINĂU, 15 feb – Sputnik. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a început săptămână cu un șir de acțiuni într-un dosar în care sunt vizați angajați ai Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Captura de droguri - Sputnik Moldova, 1920, 22.05.2020
Societate
Gestiona o afacere cu droguri din penitenciar: Iată cum a fost posibil - Video
Procurorii anunță că la finalizarea investigațiilor vor oferi informații despre măsurile întreprinse și rezultatele obținute. În același timp, mai multe surse spun că directorul adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Serghei Demcenco, ar fi fost reținut în această dimineață de către oamenii legii. 

În data de 10 februarie, mascații de la "Fulger" au efectuat mai multe percheziții pe teritoriul municipiului Chișinău, dar și la Penitenciarul Nr.18 Brănești. Atunci au fost reținute mai multe persoane suspectate de  de comiterea unor escrocherii prin însușirea mijloacelor financiare de pe cardurile bancare ale cetățenilor. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0