Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Țările din „zona roșie” la sosirea din care autoizolarea este obligatorie în Moldova

© Sputnik / Mihai CarausVama Palanca
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2021
Abonare
Numărul statelor la sosirea din care în Republica Moldova se impune autoizolarea a rămas neschimbat: 22 de țări. Lista a fost actualizată pe 12 februarie și va intra în vigoare pe 15 februarie.

CHIȘINĂU, 12 feb – Sputnik. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a actualizat vineri, 12 februarie, Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor din aceastea pe teritoriul Republicii Moldova.

Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2021
Societate
Situația epidemică devine alarmantă: Autoritățile redeschid secțiile COVID-19

Lista actualizată include 22 de state, la fel ca lista anterioară, și va intra în vigoare luni, 15 februarie 2021.

Pe lista țărilor din „zona roșie” autoritățile de la Chișinău au inclus: Albania, Andorra, Bahrain, Cehia, Emiratele Arabe Unite, Estonia, Franța, Israel, Letonia, Liban, Malta, Monaco, Muntenegru, Portugalia, Marea Britanie, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, SUA și Suedia.

Pe lista țărilor din „zona roșie” sunt trecute statele cu o incidență a cazurilor de COVID-19 mai mare sau egală cu 359 de cazuri la fiecare o sută de mii de locuitori.

Obligatoriu, persoanele care sosesc din respectivele țări trebuie să completeze fișa epidemiologică la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova.

Lista țărilor din „zona roșie” este revăzută la un interval de 14 zile.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0