Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Simetria timpului: Ce trebuie să faci obligatoriu pe 12.02.2021

CC0 / Pixabay / PIRO4D / Гороскоп и знаки зодиака
Гороскоп и знаки зодиака - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2021
Abonare
Astăzi este o zi specială din punct de vedere numerologic - 12.02.2021 - ziua energiilor în oglindă, după cum precizează specialiștii în acest domeniu.

CHIȘINĂU, 12 feb – Sputnik. Cum va fi soarta celor care au programat nunta în data de 02.12.2021, este bine sau nu să vizitezi un medic în această zi și la ce ar trebui să acorde toată lumea atenția - explică numerologul Alla Andon în materialul Sputnik.

Cristina Oxentii - Sputnik Moldova, 1920, 28.12.2020
Horoscop 2021: Cum va fi următorul an pentru fiecare zodie

"În primul rând, numărul 12 ne intensifică emoțiile, sentimentele, întreaga noastră stare. Nu aș fi surprins dacă astăzi oamenii încep să se simtă complet diferit și să își îndeplinească dorințele la nivel subconștient. Totul pentru că al 12-lea număr este numărul de sentimente, emoții, psihic a priori ", - a spus Andon.

Prin urmare, după cum a remarcat numerologul, în această zi toată lumea este sfătuită să-și pună mai multe dorințe, să le resimtă și cu siguranță se vor împlini, spune Alla Andon.

Dacă luăm toate cifrele împreună, atunci, potrivit experților, vorbim despre tentație în toate.

"De ce această dată se numește „oglindă”? Asta pentru a înțelege în sfârșit ce este oglinda sufletului. Uită-te în oglinda ta, în oglinda sufletului tău", a adăugat Andon.

Ce îi așteaptă pe cei care fac nunta în data de 02/12/2021?

Mulți îndrăgostiți aleg date frumoase pentru nunți. Andon a povestit cum combinația numerelor din 02/12/2021 va afecta soarta noilor căsătoriți din punct de vedere al numerologiei.

„În primul rând, în ansamblu, acesta este un număr fatal, iar dacă vorbim despre un număr, atunci rezultă zece. Și zece, după roata norocului, înseamnă în principiu că soarta se va întoarce, bineînțeles, într-o direcție bună.

Astăzi este o dată favorabilă nu numai pentru o nuntă, ci, în general, pentru a te înțelege pe tine însuți. Ce este fenomenul „oglindă”? Mi-am găsit a doua jumătate. Oglinda sufletului meu", - a spus expertul.

Merită de început o afacere sau de mers la medic?

Andon a atras atenția asupra faptului că experții iau în considerare nu doar numerologia, ci și zilele lunare.

„În prima zi lunară, poți să îți pui dorințe, să mergi la un nou loc de muncă, să te lansezi într-o nouă profesie, în tot ceea ce este nou, pentru că ziua este considerată favorabilă. Inclusiv în ceea ce privește vizita la medic. Acest număr spune că tocmai în această zi puteți merge să vă verificați starea de sănătate", a conchis Andon.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0