Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Demisii la Guvern: Despre cine este vorba

© Sputnik / Mihai CarausGuvern
Guvern - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2021
Abonare
Doi secretari de stat au decis să-și dea demisia din funcție. Este vorba despre secretarul de stat de la ministerul Agriculturii Dorin Andros și secretarul de stat al ministerului Economiei Iulian Postică. 

CHIȘINĂU 12 feb - Sputnik. Ședința de vineri a Guvernului a început cu remanieri. Miniștrii au aprobat demisia a doi secretari de stat. Aceștia și-au depus cererile de eliberare din funcție. În cadrul ședinței, prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi și-a exprimat regretul pentru faptul că funcționarii au ales să plece „în această perioadă dificilă”.

Aureliu Ciocoi s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2021
Politică
Aureliu Ciocoi spune ce tipuri de vaccinuri va utiliza Republica Moldova

Ministrul interimar al Agriculturii Ion Perju a menționat în cadrul ședinței că îi mulțumește pentru activitatea lui Dorin Andros și a precizat că este un bun profesionist. 

Și secretarul de stat al ministerului Economiei Mihail Lupașco i-a adus mulțumiri colegului său Iulian Postică pentru munca depusă și i-a urat succes. 

Premierul interimar a menționat că regretă cu acești secretari de stat pleacă „într-o perioadă dificilă” și a precizat că sunt anumite criterii care i-au determinat să facă acest pas. 

Amintim că, odată cu anunțarea demisiei de către ex-premierul Ion Chicu, mai mulți miniștri și secretari de stat și-au depus cererile de eliberare din funcție. Totodată, până la învestirea unui alt Guvern, ministrul de Externe, Aureliu Ciocoi, a fost numit în calitate de premier interimar.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0