Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Așa cifre nu au mai fost de mult: Câte cazuri de COVID-19 s-au înregistrat

© Inquam Photos / Cornel PutanAmbulanță, Urgență, Medici, Spital, România
Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2021
Abonare
Numărul infectărilor cu COVID-19 cresc de la o zi la alta. Vineri, Ministerul Sănătății anunță 1 280 de cazuri noi. Totodată, 19 pacienți au fost răpuși de boala.

CHIȘINĂU 12 feb - Sputnik. Autoritățile din sănătate trag un semnal de alarmă. Tot mai multe cazuri de COVID-19 se înregistrează zilnic. Vineri, analizele de laborator au confirmat 1 280 de cazuri noi, din cele 3 757 de teste primare efectuate. Printre noile cazuri sunt și patru de import - din România, Marea Britanie, Cehia și Ucraina.

Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2021
Societate
Situația epidemică devine alarmantă: Autoritățile redeschid secțiile COVID-19

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 168 826.

Totodată, 67 de cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19. 

Ministerul Sănătății anunță și decesul a 19 pacienți, printre care și un lucrător medical. Este vorba despre Antonina Manastîrlî, în vârstă de 60 ani, care activa ca medic-șef al Secției de Maternitate din cadrul Spitalului Raional Ceadîr-Lunga. De la începutul pandemiei, 80 de cadre medicale au murit în urma complicațiilor provocate de virus. 

Conform datelor ministerului de resort, în prezent 3 093 de pacienți se tratează în instituțiile medicale din țară. 286 sunt în stare extrem de gravă, iar 55 sunt contectați la aparate de ventilare artificială. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0