Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Un nou deputat pe lista PSRM: Cine ia locul lui Golovatiuc

© Sputnik / Rodion ProcaПарламент Parlament
Парламент Parlament - Sputnik Moldova, 1920, 11.02.2021
Abonare
După ce deputatul Vladimir Golovatiuc a demisionat din funcția de deputat pe lista Partidului Socialiștilor, Curtea Constituțională a validat un nou mandat de legislator.

CHIȘINĂU, 11 feb - Sputnik. Grigorii Uzun va fi deputat pe lista Partidului Socialiștilor, după ce deputatul PSRM Vladimir Golovatiuc și-a dat demisia. Mandatul de lagislator a fost validat de Curtea Constituțională după propunerea Comisiei Electorale Centrale. 

PSRM  - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2021
Politică
Va participa sau nu fracțiunea PSRM la ședința de mâine a Parlamentului

Parlamentul a aprobat cererea de demisie din funcția de deputat depusă de Vladimir Golovatiuc și a declarat vacanța mandatului la începutul lunii februarie. Proiectul de hotărâre privind demisia lui Vladimir Golovatiuc a fost prezentat de la tribuna centrală de deputatul socialist Vasile Bolea, raportor din partea Comisiei parlamentare juridice, numiri și imunități.

Vladimir Golovatiuc, deputat pe listele Partidului Socialiștilor (PSRM), a fost numit printr-un decret prezidențial în funcția de ambasador al Republicii Moldova în Federația Rusă. Decretul a fost semnat de Igor Dodon pe 16 decembrie 2020 și a fost publicat pe 18 decembrie 2020 în Monitorul Oficial, astfel intrând în vigoare. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0