Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bașcanul Găgăuziei s-a întâlnit cu ministrul Educației: Ce au discutat

© Sputnik / Mihai CarausGimnaziul Ciutești raionul Nisporeni
Gimnaziul Ciutești raionul Nisporeni   - Sputnik Moldova, 1920, 11.02.2021
Abonare
Proiectele ce țin de funcționalitatea instituțiilor de învățământ, dar și dezvoltarea sistemului educațional din UTA Găgăuzia au fost discutate de către bașcan Irina Vlah și ministrul Educației Lilia Pogolșa.

CHIȘINĂU 11 feb - Sputnik. Ministrul Educației a avut o întrevedere cu bașcanul Găgăuziei la Comrat, unde au discutat proiectele menite să dezvolte sistemul educațional din regiune.

Elev - Sputnik Moldova, 1920, 11.02.2021
Educație
Oportunități de meserie pentru elevi: Despre ce este vorba
 

Totodată, ministrul a menționat importanța cooperării comunității educaționale și reprezentanților administrației locale în vederea continuării proiectelor de dezvoltare a sistemului de învățământ din Găgăuzia, dar și inițierea de noilor proiecte. 

În același timp, Irina Vlah a precizat că lucrările de construcție a noului bloc de studii pentru elevii Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din municipiul Comrat trebuiesc continuate, ca elevii să se poată bucura de condiții mai bune.

Ministrul și bașcanul s-au întâlnit și cu profesori și manageri din instituțiile de învățământ general. În cadrul întrunirii au discutat despre situația epidemiologică din instituțiile de învățământ, formarea și atestarea cadrelor didactice, asigurarea instituțiilor de învățământ cu tehnică de calcul și organizarea alimentației și transportului elevilor. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0