Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Scandal în showbizz: Olga Buzova, un fruct stricat - Video

© Sputnik / Ekaterina Chesnokova / Accesați arhiva multimediaПевица Ольга Бузова выступает на международном музыкальном фестивале "Жара" в Баку
Певица Ольга Бузова выступает на международном музыкальном фестивале Жара в Баку - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2021
Abonare
Un mare artist din Federația Rusă, și anume interpretul Lev Leșcenko, și-a făcut publică părerea despre creația a două tinere vedete ale estradei ruse, între care și Olga Buzova.

CHIȘINĂU, 10 feb - Sputnik. Interpretul Lev Leșcenko a spus că hiturile de astăzi sunt ca niște fructe ce se coc devreme, dar care, pe cât de repede au apărut, pe atât de repede s-au și stricat.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ДНИ.РУ (@dniru)

Într-un interviu acordat recent pentru dni.ru, Leșenko a precizat că, făcând această afirmație, el s-a referit la creația reperului Morghenșetern și a prezentatoarei TV, care acum și cântă, Olga Buzova.

Olga Buzova  - Sputnik Moldova, 1920, 02.02.2021
O râde toată lumea: Ce a pățit Buzova încercând să pozeze sexy
Replica lui Leșcenko vine după ce în data de 2 decembrie, Buzova, care a participat la concertul în care au fost decernate premiile postului de televiziune Music Box "Hitul de Aur", a comis o greșeală de neiertat atunci când a pronunțat numele marelui artist, ea spunându-i nu Leșcenko, ci Levcenko. Greșeala este cu adevărat de neiertat, dat fiind că Leșenko este o vedetă cunoscută de orice locuitor al Rusiei, dar și peste hotarele ei (apropo, el fiind bine cunoscut și îndrăgit și în Republica Moldova), iar Buzova și-a permis această eroare, care este mai curând un afront adus artistului.

Dacă tot am vorbit despre Leșenko, atunci trebuie să menționăm că recent el a împlinit 79 de ani.

Певица София Ротару - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2021
Societate
Video - Cum arată Sofia Rotaru la 73 de ani - Surprinsă la cheful unui milionar
Artistul a renunțat la ideea să organizeze un spectacol fastuos cu această ocazie, dat fiind pandemia de Coronavirus și restricțiile impuse de autorități. Așa că el a dat o petrecere modestă acasă, la care au participat doar cele mai apropiate rude. Colegii și prietenii au putut să-i adreseze felicitări doar la telefon.

 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0