Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video - Cum arată Sofia Rotaru la 73 de ani - Surprinsă la cheful unui milionar

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaПевица София Ротару
Певица София Ротару - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2021
Abonare
Vâlvă mare în showbizz, Sofia Rotaru a fost surprinsă într-o fotografie fără machiaj și fără mască la o petrecere privată dată de un milionar rus.

CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Cheful organizat de omul de afaceri rus, care în felul acesta și-a marcat ziua de naștere, a avut loc într-o suburbie din Voronej. Potrivit zvonurilor, pentru participarea la această sindrofie, Sofia Rotaru ar fi încasat un onorariu de tocmai 9 milioane de ruble, ceea ce ar fi peste 2 milioane de lei moldovenești.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от София Ротару / Sofia Rotaru (@sofiarotaru.official)

La acea petrecere, Rotaru a făcut un selfie cu interpretul armean Armen Hovhannisyan. Fotografia a fost imediat preluată pe rețele de socializare, toți având dorința să vadă cum arată Sofia Rotaru fără machiaj și fără photoshop. Și toți au fost surprinși de felul în care arată vedeta - fără riduri, zbârcituri, cu pielea netedă, de fapt, lumea a înțeles că Sofia Rotaru refuză să îmbătrânească.

După câteva zile în care a făcut mare vâlvă pe rețelele de socializare, din motive neanunțate, Armen Hovhannisyan a șters însă fotografia de pe contul său de Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Arman Hovhannisyan (@armanhovhannisyanofficial)

Dar pe rețelele de socializare sunt și alte fotografii care ne permit să vedem cum arată fără machiaj Sofia Rotaru la ei 73 de ani pe care îi are. Iată doar câteva dintre ele postate atât pe pagina interpretei de Facebook, cât și de Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от София Ротару / Sofia Rotaru (@sofiarotaru.official)

Priviți cum arată Sofia Rotaru, nu suferă nicio comparație cu Buzova și Arbakaite, scrie pe admiratoare pe Instagram.

Presa mondenă din Federația Rusă a încercat să afle datorită cărui fapt Sofia Rotaru rămâne mereu tânără, fără nici un rid pe față. Specialiștii susțin că, bineînțeles, artista a recurs la operații chirurgicale plastice și estetice pe față, dar nu a abuzat și a făcut-o doar cu chirurgi de mare clasă. Așa că intervențiile chirurgicale nu au lăsat practic urme pe fața ei.

Dar, mai spun jurnaliștii ruși, Sofia Rotaru nu îmbătrânește și datorită moștenirii genetice, așa este ea, nu se lasă schimbată de ani.

Întrebată cum reușește această performanță, Sofia Rotaru spune că doar unui mod de viață corect, activ și unei rații alimentare bine echilibrată. Ea petrece mult timp în aer liber, apropo, ea est mare ahotnic de pescuit.

"Mă străduiesc să duc un mod de viață sănătos și să am o relație pozitivă cu toată lumea. Pe mine mă ajută să fac asta sauna, masajul și pasiunea mea- pescuitul. Exteriorul meu este o parte a muncii mele, așa că eu depun maximum de efort ca să arăta bine. Acum am un singur lucru să-i cer lui Dumnezeu: sănătate", a declarat interpreta.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0