Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Cum se circulă pe șoselele naționale - Informează-te înainte de a porni la drum

© Photo : Î.S. Administrația de Stat a DrumurilorStarea drumurilor
Starea drumurilor - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2021
Abonare
Pe toate drumurile naționale se circulă fără dificultate, dar muncitorii sunt la datorie pentru a efectua lucrări de deszăpezire și combaterea ghețușului. Despre aceasta anunță Administrația de Stat a Drumurilor.

CHIȘINĂU, 10 feb – Sputnik. Potrivit informațiilor oferite, în noaptea de 9 spre 10 februarie, pe întreg teritoriul țării s-au înregistrat precipitații sub formă de ploaie și ceață densă. Din această cauză, dar și a temperaturilor joase pe drumuri s-a format ghețuș. 

Administrația de stat a Drumurilor a antrenat în procesul tehnologic 38 de muncitori cu 32 de de utilaje speciale în zona de Nord și Centru pentru a combate lunecușul.

Tricolor - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2021
Societate
Un designer a devenit membru al Comisiei de Heraldică în locul unui reputat istoric
Pe unele sectoare de drum și la această oră mai poate fi ghețuș, asta pentru că meteorologii au prelungit avertizarea cod galben de schimbarea bruscă a vremii. Astfel, vor cădea precipitații sub formă de ploaie, apoi vor trecere în ninsoare. Pe drumuri se va forma iarăși ghețuș.

La momentul actual, administratorii drumurilor continuă să desfășoare pe șoselele naționale lucrări de patrulare și de combatere a lunecușului. Accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă. În cazul unor dificultăți, pentru a solicita intervenția drumarilor participanții la trafic pot apela la numerele de telefon: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0