Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Angajații Ambasadei Republicii Moldova în Israel, vaccinați împotriva COVID-19

© Sputnik / Vitali Belooussov / Accesați arhiva multimediaVaccin
Vaccin - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2021
Abonare
Ambasada Republicii Moldova în Israel anunță că angajații instituției au fost vaccinați împotriva COVID-19.

CHIȘINĂU, 10 feb – Sputnik. Ambasada Republicii Moldova în Israel anunță că angajații săi, împreună cu alte misiuni diplomatice, au participat la campania de vaccinare contra COVID-19 cu genericul “pune umărul”, organizată de către Ministerul Afacerilor Externe al Israelului.

”Faptul că angajații diplomatici vor avea imunitate contra COVID-19, va contribui la activitatea cotidiană neîntreruptă a misiunii diplomatice, dar și la securitatea sănătății cetățenilor Republicii Moldova, care zilnic interacționează cu personalul Ambasadei”, este menționat în comunicatul de presă al Ambasadei Republicii Moldova în Israel. 

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova a anunțat că prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 în țara noastră va fi un lucrător medical. Numele primei persoane imunizate împotriva COVID-19 va fi anunțat imediat ce vaccinul va fi disponibil și va fi inițiată campania de vaccinare.

Doses de vaccin  - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2021
Societate
Primul moldovean vaccinat în Moldova împotriva COVID-19
Republica Moldova va recepționa cu titlu gratuit, prin intermediul COVAX, vaccin anti-COVID-19 pentru 20% din populația de pe ambele maluri ale Nistrului.

Ulterior, autoritățile vor putea solicita adițional, prin intermediul programului de Cost-Sharing COVAX, doze pentru încă 30% din populația totală, la un preț preferențial, cu toate cheltuielile adiționale incluse. Concomitent, Moldova este în proces de obținere a unor cantități de vaccin în calitate de donații din partea UE și altor state.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0