Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cartagena trebuie distrusă: Simonian, despre rețelele de socializare străine în Rusia

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaВ Литве хотят запретить доступ к сайту Sputnik: Симоньян в недоумении
В Литве хотят запретить доступ к сайту Sputnik: Симоньян в недоумении - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2021
Abonare
Redactorul șef al AIP Rossiya Segodnya și RT, Margarita Simonyan îndeamnă la blocarea în Rusia a rețelelor de socializare străine.

CHIȘINĂU, 10 feb – Sputnik. Redactorul-șef al AIP Rossiya Segodnya și RT, Margarita Simonian, a îndemnat la blocarea rețelelor de socializare străine în Rusia după ce i-au fost eliminate mai multe postări de pe Instagram.

“Ha, Instagram mi-a eliminat și această postare inocentă! Cartagena trebuie distrusă. Rețelele de socializare străine trebuie să fie blocate în Rusia”, a scris Simonyan pe canalul său Telegram.

De asemenea, ea a atașat și un link în Telegrams spre textul care a fost eliminat din Instagram.

„Singurele sancțiuni care mă pot răni ar fi interdicția de a vizitat Kubanul meu drag, unde în aprilie satul este acoperit de spuma parfumată a cireșilor înfloriți, unde se plimbă curcanii gravi și vând semințe  stăpânele acestora, cu care pot discuta despre vreme în balachka (graiul local n.r.).

Anterior, Instagram a blocat o postare a lui Simonyan în care ea propunea ajutorarea abonaților ei care primesc pensii mici.

Главный редактор телеканала RT и МИА Россия сегодня Маргарита Симоньян - Sputnik Moldova, 1920, 09.07.2020
Politică
Simonian a reacționat la interzicerea a cinci canale difuzate de RT în Lituania

Simonyan a fost inclusă în lista celor 35 de ruși împotriva cărora FBK (fundația lui Aleksei Navalnîi) le-a propus SUA impunerea unor sancțiuni. Lista, întocmită de agentul străin, a fost dată publicității de Washington Post.

Scrisoare FBK a fost adresată președintelui SUA, Joe Biden, precum și Departamentului de Stat, Ministerului Finanțelor și directorului serviciului național de securitate. În calitate de autor al scrisorii figurează directorul FBK, Vladimir Așurkov, care menționează în adresarea către Biden că lista celor 35 de persoane a fost întocmită de fundație până la revenirea lui Aleksei Navalnăi de la Berlin în Rusia. Așurkov îi solicită președintelui american impunerea sancțiunilor împotriva persoanelor numite în scopul “reducerii corupției și a încălcărilor drepturilor omului”. Anterior, purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov a declarat că prin îndemnul său către autoritățile SUA, FBK și-a confirmat de jure și de facto statutul de agent străin.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0